AKTUELNO

Otvorena stara tema!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno pomrsi konce ukućanima intrigantnim pitanjima koji su postavili dragi gledaoci. Darjan Radomirović je dobio pitanje o aferi sa Kačavendom sa početka rijalitija, on otkrio da ona voli da loži muškarce, Kulićeva smatra da je Kačavenda želela odnos sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Stanislava: I ti kao Miona imaš priču i za popa i za lopova, jel si to naučio od Mione?
Ja govorim kako jeste, ja imam samo jednu priču -rekao ej Stanislav.
Ja ne znam kakve on priče ima, on najbolje zna šta je i kako je, kao i narod -rekla je Miona.
Pitanje za Darjana: Kako te nije sramota da se utripuješ i da misliš da se kuma loži na tebe? -pitao je Milan.
Mislim da baca koske i da se time bavi. Pitanje počinje sa tim kako me nije sramota a radi se o tome da se ona nikome ne loži nego samo baca koske, ona je počinjala priču u izolaciji i gledala me dok sam vezao čvor -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Oćeš da kažeš da je nisko moralna? -pitao je Milan.
Neću to da kažem već samo da voli da se igra sa ljudima i da zavađa ljude. Ona mi je rekla da se ja lepo oblačim i da sam elokventan, zatim je nastavila da mi udeljuje komplimente. To što ona radi ne prolazi napolju, ona ne želi danulazi u odnos i fetiš joj je da se muškarci lože na nju. Ona kod mene nema šanse i nije moj tip žene -rekao je Darjan.
Ovo je živa pišijada, mi smo se podsmevali zato što su pričali da je Darjan stilista a ušao u nekim špicastim cipelama kao da ih je skinuo sa mrtvaka. Sneža je napadala Milenu na početku i zato su ih poslali u izolaciju, to su bile sve sprdnje -rekao je Đedović.
Mislim da se on svideo kumi na početku, tražila je izolaciju i prve nedelje su bili potrčci, itekako se ložila na njega. Treba Darjane da imaš svoj stav i tako da pričaš -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š