AKTUELNO

Pogubila se!

U toku je debata. Današnja tema je da li je sujeta u partnerskim odnosima jača od ljubavi. Marko Đedović rešeta Mionu Jovanović zbog njene nagle promene, ispituje je da li joj je ponos bitniji od ljubavi prema Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pronalazim se na ovoj strani uopšte. Sujeta mi uopšte nije jača, to je bilo davno prošlo vreme, nije mi to bitnije od ljubavi sigurno-rekla je Miona.
Prethodne nedelje si se nadmetala sa vojim partnerom, to je očito. Da li je bitno ko je u pravu u svađi? Ljudi ne mogu da se promene od petka do srede -pitao je Đedović.
U tom momentu sam osećala to što sam pričala, ja mislim da mogu da se promenim u to vreme. Volim da dokažem da sam ja u pravu apsolutno ali kad vidim da suprotna strana to radi ja moram da uzvratim, kad sa druge strane toga ne bi bilo ne bih se ni ja mučila. Kada smatram da sam u pravu i kad druga strana priča neke činjeice koje meni ne odgovaraju imam potrebu da se odbranim i da kažem da sam ja u pravu. Kada su neke situacije gde sam sigurna u to što pričam volim da isterujem pravdu -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li to govori da ne postoji ljubav u vašem odnosu? -pitao je Đedović.
Bitnija mi je ljubav ali mi je bitno i da budem u pravu. To je i sa moje i sa njegove strane egal. On to isto radi, nisam ja jedina -rekla je Miona. Ja sam mu rekla rđavom k i dlaka smeta jer je sve bilo normalno i on je tražio razlog za raspravu -rekla je Miona.
Da li je to što ti radiš isterivanje pravde i želja da budeš u pravu? -pitao je Đedović.
To je nešto što sam ja njemu zamerila i te noći smo se potkačili, to je kao nešto što on meni zamera i onda bude uvređen -rekla je Miona.
Neću da kažem da koristi svaku priliku da mi zameri ali mi smeta što ona nikad nema potrebu da me odbrani pred drugim ljudima. Ja koliko god puta da sam bio u pravu pa sam se ujeo za jezik -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š