AKTUELNO

Ne da na sebe!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Milene Kačavende. Situacija se polako zahuktava.

Sneška, užasno me nerviraš, brbljaš u bradu za stolom. Ušla si u rijaliti u fejk odnosu, kako god ti gledala taj odnos. Ozbiljan si provokator. Ti si meni žena iz vremeplova, kao da si pala sa banane. Imam jezivo mišljenje, pogotovo za odnos sa Darjanom. Nisi nimalo glupa, samo mi smeta što ne pričaš više. Mislim da si interesantna i luda. Mislim da znaš da ti ne želim loše. Neću te vređati. U jednom trenutku, pokazala si mi ljudsku crtu i ne mogu to da zaboravim. Plašim se finih, spakovanih dama. Hvala ti što si me ispoštovala - rekla je Kačavenda.
Hvala na 3.000 i naš odnos je takav. Ti si mala maca za njih. Ja ti se izvinjavati neću i nikad se ne svađam fejk. Ne dobacujem, ali nikom neću ćutati. Odlično znam kako je izaći iz zatvorenog prostora, kad ti neko drag premine, tako da razumem te. Nemam dlake na jeziku, po tome smo slične. Zabole me uvo za ove ljude. Sklanjam se od konflikta. Ja sam to što jesam - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Važi, videćemo sve na sudu - dobacila je Bojana.
Stanislave, šta da ti kažem. Malo smo proveli vremena, ondos nam je korektan. Sviđa mi se šta sam upoznala. Kratak jasan, meni si super - rekla je Milena.
Miljana, ti si mene jezivo razočarala. Nisam očekivala od tebe te insinuacije. S tobom sam najstrašnije ratovala. Nikad zi nisam uvredila porodicu u teškim raspravama. Promenila sam mišljenje o tebi. Insinuirala si na mojih sedam dana napolju, da imam neke informacije - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam komentarisala tvoje ponašanje, da je čudno i nenormalno . odbranila se Miljana.
Svako odlučuje kako će se ponašati. To je moja lična stvar. S tobom loptu ne spuštam i neću ti dozvoliti da me nasankaš kao majmuna. Možeš da pevaš da sam lažna Ceca, boli me p*čka. Degradirale su te godine učeša u rijalitiju. Emotivno si nestabilna, umeš da budeš tako pokvarena i zla. Smrtno si me uvredila, konflikt se nastavlja - rekla je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam uvredila ovu ženu. Svađale smo se prva tri meseca samo. Nijednog trenutka nisam komentarisala sahranu njene majke, ona me je napala za to. Njeno ponašanje mi je neshvatljivo. Pitala sam stalno kako je i kad će da dođe. Kad si se vratila, zadržala sam isto mišljenje. Nisam nikad želela da uvredim tvoju mamu - kazala je Miljana.
Sram te bilo, smeće jedno malo. Pokušavaš da ćutiš kao p*čka i da pušiš k*rac - ubacila se Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrš, domkinjo. Rekla sam da si lažna Ceca i Đedović Akran, jer te uvek brani. Ja Cecu volim - rekla je Miljana.
Ja zaista verujem da te je smrt moje pogodila više nego mene. Ne možeš da mi se opravdaš. Donela sam odluku da se vratim, to je moja lična odluka. Moj bol je moja lična stvar. Izdržaću do kraja. Nikada nikog nisam dirala i to svi znaju. Ja te se ne plašim, mene boli k*rac. Plašim se samo Boga. Možeš da komentarišeš slobodno, pevaj šta hoćeš - odgovorila joj je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.