AKTUELNO

Na suprotnim stranama!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da izrešeta ukućane svojim jezikom i da totalno promeni tok rijalitija. Marinkovići komentarišu odnos Bojane i Anđele, ukućani skočili na njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Odma sam rekao kad su započete ove teme da će ovo kad tad da se desi. Ja se slažem da je Anđela lako manipulativna i sad ova pozicija gde sedi ova devojka govori koliko brzo izdaje nekoga i prelazi na drugu stranu. Pošto ste svi sada napali Bojanu ja ću da kažem da će njena porodica da otera Bojanu u zatvor, ona sa ovim ponašanjem sada govori da nikada nisu trebali da budu zajedno i da je ovo od početka bilo osuđeno na propast. Sve će da vam padne u vodu Anđela i tebi i tvojoj porodici jer te nova družina manipuliše. Ja i dalje tvrdim da Bojana ima neku emociju prema njoj isto tako i ova devojka ne može niko da me ubedi da je bila neka lepršava devojka, ovo plakanje bez suza to je Anđela prava kakva je i napolju. Njeni roditelji žele njihovo nevaspitano dete da nama predstave divnim.
S obzirom da su mi obe drage osobe, šetale smo i ja nisam mogla da slušam njihova prepucavanja, Bojana je njoj govorila da je nemoralna osoba jer je zaljubljena u nju i nije mogla da trpi povezivanje sa muškarcima -rekla je Jelena.
Koga ovi mogu da savetuju, oni su bolesni, teško ljudima kojima ovi mogu da daju savet -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tražiću zabranu prilaska opsednuta si mnom. Anđela je rekla da će se naći opravdanje ako ostanu zajedno. Ona nije trebala da bude sa njom ako je nasilnik. Problem je što Bojana ne sme da prizna da je zaljubljena na nju, Anđela govori to ali opet menja stalno priče i nije sigurna kao partner. Ako bilo kojim slučajem vi budete komunicirali opet, vi ćete završiti u ludnici. Anđela će se uvek vratiti svojoj porodici a ti Bojana ćeš biti osoba koja sve gubi.
Ja nikada nikog nisam ucenjivala niti pretila sa bilo čim, ona je pokušala mene da uceni i pokušala je da me izmanipuliše da budem sa njom u vezi. Ja jesam uvek bila uz nju ali ona ne može da funkcioniše ovde i ja sam shvatila da nisam glupa i zato sam izašla iz kreveta -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š