AKTUELNO

Menja se priča!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da izrešeta ukućane svojim jezikom i da totalno promeni tok rijalitija. Ukućani komentarišu odnos Bojane i Anđele i reči od Šparavalo da je Bojana manipulisala i da joj je rekla da neće imati sa kim da se druži ako raskine sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa manje nisam očekivala od ovakve osobe, takve reči su gnusne. Ja ovde nikad nisam slagala niti imam potrebe da manipulišem, sad ćete upoznati moju oprvu dimenziju. Ona je mene počela psihički da torturiše i da mi histeriše po garderoberu samo zato što sam ja izašla iz kreveta. Ja nemam problem za ove optužbe, ja ću sad malo da se igram i da pustim ove mozgove da reše ovu misteriju, ja ću samo da sedim ovde i da pustim ljude da pričaju
Da li se ti plašiš njene majke i oca? -pitao je Milan.
Zar ti izgledam kao takva osoba, imaju posla sa mnogo inteligentnom osobom -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi imaju pravo da govore da ona sve laže, jer priča drugačije svaki put. Meni je Anđela svaki put govorila isto o njoj tako da je teško da laže, onda bi pričala nepovezano. Ja biram da verujem Anđeli, ona je u velikom strahu, ima anksiozne napade jer je ona steže za ruku, zašto Bojana ne napusti krevet ako kaže da je bolesnica. Sinoć je meni Anđela opet rekla da je devojka stezala ruku i da joj je pretila da ne sme da priča istinu, pretila joj je da će joj uzimati porodicu u usta. Sve je došlo onako kako sam ja rekla, gledaoci imaju uvid u klipove koji su se desili, Anđela je bila poltron Ivana jer je Bojana izmanipulisala i zato je morala da se svađa sa nama a ne misli ništa loše -rekla je Slađa.
Ona je meni branila i rekla ako raskinem sa njom da neću imati nikoga u kući, rekla je da sam bez nje niko -dodala je Anđela.
Nadam se da su Anđeli sada roditelji spokojni i svi koji budu replicirali da ovo nije u redu znači da joj žele zlo -rekao je Lakić.
Ja Anđelinu mamu znam i čuo sam se sa njom na mobilni tako da ih znam iz spoljnjeg sveta, meni je drago što je Anđela konačno prodisala i što se sve manje boji, video sam kako je psihički maltretira i kvari joj energiju. Sinoć mi je Anđela otvorila dušu i rekla da joj je Bojana govorila da priča protiv svoje porodice -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š