AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mioni Jovanović kako bi otkrila da li nešto prećutkuje kada je reč o njenim emocijama prema Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto tebi govore pojedini cimeri da ti treba da se otvoriš? - upitao je Milan.
Možda u nekim momentima kad izjavim nešto, pa pomisle da nisam do kraja rekla šta imam. Kada je reč o onome što sam rekla Aniti nisam imala ništa loše kad sam rekla to. Ako nam bude loše, naravno da ćemo se razići, iza toga stojim. Nadam se da će biti kako treba - kazala je Miona.
Teodora, odakle tebi ideja da ti Mionu predstaviš Mionu kao ku*vu na nominacijama? - upitao je Milan.
Nisam to rekla. Rekla sam da ona, koja je meni rekla da ću ja u javnu kuću kad izađem, sigurno neće imati karijeru kad izađe, pa ćemo da vidimo gde će ona kad izađemo - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna seljanka. Smešna si ko cirkus. Kad neko priča o tvom životu ti ne znaš da bekneš. Mislim da si dama sumnjivog morala, iskreno.Ona je obična prostakuša, neka prizna čime se bavi, a ne da priča o nekim kripto valutama - istakla je Miona.
Majo, da li misliš da je normalno da kažeš Stanislavu da otovrite svinger klub? - upitao je Milan.
To je bila obična šala. Nas dvoje se samo šalimo. Iskreno da ti kažem, ja imam prelepu jednu vezu sa Stanislavom i mislim da nam je lepo i da naše šale nisu opasne - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.