AKTUELNO

Žestoko!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Anđela Šparavalo. Ona je progovorila o Bojaninim navodima da je nemoralna, te otkrila da je ona sve više ponižava i ne vidi razlog zbog čega je sve to tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, kako si? Šta se dešava sa tobom i Bojanom, nikad više svađa?
Pa evo nije loše. Ne znam šta bih ti rekla, nisam očekivala da će ovako biti, ona kao da je sve nadrndanija prema meni ovih dana, osećam neku netrpeljivost prema meni i stalno mi nešto dobacuje. Ja stvarno ni sa kim ovde nisam imala nikakav prisniji odnos, pa čak ni sa njom da smo imale toliko nešto. Uvek sam pazila da bude pristojnije -rekla je Anđela.
Ona govori o tvom moralu i kao da si išla od jednog do drugog -rekao je Darko.
Ja nikad nisam prenoćila ni sa kim, neke stvari se nisu desile ni sa kim. Evo već proteklih mesec dana se drnda na mene a meni smeta jer mislim da sam sve bolja i bolja. Što ima potrebu da pominje kakva sam ja osoba. Ona meni kaže ispod pokrivača molim te budi normalna, ja kažem da ne znam kako ja to nisam normalna. Misli da ja nju oću da uvučem u konflikt sa drugima. Ja sam imala apsurne reči prema njoj i ona to meni zamera zato mi govori da bi bila drugačija da nije bilo toga. Ja sam rekla da ćemo naći kompromis -otrkila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel pričate o nekim planovima spolja kako ćete da ispeglate sve?
Ona je rekla da joj ne bi bio problem da idemo kod mojih i sve ostalo. Onda kad smo raskinuli se sve promenilo. Rekla je da ću ići u zatvor jer je moja majka svašta pričala za nju i da je lečeni alkoholičar i ostalo -rekla je Anđela.
Kakav si poriv osetila da odbraniš svoju majku i da joj kažeš da je neće tužiti?
Ja sam osetila potrebu da to uradim jer volim svoju majku najviše na svetu i ja sam jako egocentrična osoba i mene sve to izluđuje. Ona kaže da bi mene ljudi više gazili da nije mene a ja ne mislim tako jer znam itekako da se odbranim i da skočim na ljude. Ona meni nikad nije smela da kaže direktno volim te, nego mi piše po ruci jer ona deluje tako nedodirljivo i želi da stvori gard. Mogu da ti kažem da mi je urušila samopouzdanje i mislim da je to zbog nje, uvek se zbunim kada pričam ispred nje -odbrusila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š