AKTUELNO

Izgleda da ne žele da izglade odnose.

U ranim jutarnjim časovima Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora su ušle u žestok okršaj. Naime, sve je počelo sa tim da Matora nije htela da joj isprži pomfrit, a kasnije se situacija otrgla kontroli i između njih dve je došlo do fizičkog kontakta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon toga, ona je ušla i u svađu sa Markom Miljkovićem koji joj je uništio celokupnu kozmetiku, a onda se posvađala i sa Sanjom Stanković. Obezbeđenje je sve to vreme bilo u pripravnosti kako ne bi izbio skandal.

Kako je ova tema zasigurno obeležila dan Ognjen Amidžić je zahtevao da mu Miljana objasni šta se zapravo desilo.

Foto: Printscreen Youtube

Ja Matoru znam godinu i po, dve najmanje. Mi smo bili u drugom rijalitiju. Ona mene uvek naziva prijateljem, ne znam da li ima neki strah od mene da ne kažem nešto o njoj. Ja sam znala da ja njoj nikakav prijatelj nisam, kao ni ona meni. Ona je uvek u nekom čoporu. Trudi se da bude predvodnica čopora. Obožava da mafija, šta ona kaže, njena da bude poslednja, ona uvek priča o pravdi. Nije pravedno šta ona radi. To je pravedno po njenom, šta ona zacrta u glavi. Nije pravedna jer skače samo za svoje prijatelje i kad su u pravu i kad nisu. Posesivna je. Ja hoću danima da joj dokažem da mi nismo prijatelji - započela je priču Miljana.

Nakon toga Kulićeva je prepričala celokupnu situaciju, a potom je to isto uradila i Matora.

Pročitajte još: Janjuš Kiju KOVAO U ZVEZDE, a Bora joj se PODSMEVAO: Ona je pregažena, izorana kao njiva! (VIDEO)

Razgovor obe zadrugarke sa Ognjenom detaljnije pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'