AKTUELNO

Strasti su se uzburkale!

U toku je baraž. Neko od bivših učesnika 'Elite' će se večeras vratiti u Belu kuću. Aleksandar Anđelić i Dragana Jeremić ušli su u žestok rat zbog njihove burne veze iz prošlosti. Ona ga je optužila da je kockar i da joj duguje pare dok je on počeo da se pere.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ta devojka koju je Aleksandar pominjao nakon izlaska iz elite? -pitala je voditeljka.
Da je on bio kvalitetan dečko sigurno bi ostala sa njim, on ima razne probleme u životu i da je bio normalan sigurno bih ostala sa njim -rekla je Dragana.
Pa ajde reci lepo, svi znaju za moje probleme a da čujemo koji su tvoji -rekao je Aleksandar.
On mene oće da navuče da produbimo temu. On je manipulator, uvek me je lagao i varao -rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio loš prema njoj, nisam bio dobar, lagala je i ona mene. Ja sam priznao za moju kocku i sve ostale dugove -rekao je Aleksandar.
Ja bih volela da on uđe u unutra i da mi vrati sve dugove koje mi duguje, on je meni tražio pare za neku licencu i na kraju mi je rekao da je sve potrošio na kocku -rekla je Dragana.
Pa kad bi me odblokirala možda bih te i vratio pare, meni njeno ništa ne treba, ja nju spomenuo nisam. Ona je samo stala sa mnom, blokirala me je napolju i to je to -rekao je Aleksandar
Ja sam sva izbezumljena ušla unutra jer me je psihički maltretirao i stalno mi je postavljao neke ultimatume -rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š