AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija Pitanja gledalaca, Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Samira Ramovića.

Samire, sat vremena pre sutlijaša te je Kačavenda nabila u majčinu? - upitao je Milan.
Vezano za šta? - upitao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila jasna u toj situaciji - rekao je Samir.
MIona je pre toga bila nervozna zbog rasprave oko rođendana. Neko je prozvao Samira što nije došao kod Munje na rođendan, a samo nekoliko dana pre toga je bio sukob nje sa pojedinicima. Ja sam to komentarisao sa Anđelom to, nisam hteo da nerviram Milenu. Ona nije htela da se pominju neke teme koje su nebitne. Nakon toga je Anita krenula da napušava sve zbog sutlijaša, a Miona je bila nervozna zbog Samira jer joj se vraća prča, i bila je toliko nervozna, i ona je onda svima je*ala mater - dodao je Marko.
Ja razmišljam kako Samir ima veze sa sutlijašem. Nije meni niko ništa prokomentarisao ja sam čula u sobi da je Samir izjavio da neće da ide na rođendan jer se solidariše sa mnom. Nema poente, da ide kod Ša sa koojim sam u sukobu a ne kod Munje. Meni je to dolilo, zbog tog sutlijaša meni je skočilo, a da je neko još naleteo mislim da bi pojeo šolju. Meni smeta to što se prave priče. Što bi on rekao da neće na Munjn rođendan zbog Milene - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto taj čovek nije došao kod Munje, meni to nije jasno. Da li on igra neke igrice ne znam, ali ja znam koliko je puta Miona rekla da neće da komunicira sa njim. Da li on ima toliku moć da tim svojima jednu osobu kakvu on smatra karakterno, da toliko popusti njemui, a posle će biti da se ona folira. Đedović diretktno utiče na Milenu, ispada da o kome Đedović ima lepo mišljenje, Milena se miri sa tim ljudima - rekao je Ivan.
Što se tiče Samira, sve je tačno. E sada što se tiče Anite ona se nije obraćala meni već Anđelu pa je došlo do komunikacije u tom momentu jer sam ja besnela. Ovo treći put kada je Marko stao uz mene, ali nije bilo teških reč i uvreda. - rekala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću kratko, prepričao sam ovu situaciju sa sutlijašu, vezano za Milenu, Aneli ili bilo koga sa kim sam dobar, ljudi kad imaju realan razlog za svađu ja se ne mešam. Svađa za cimet i sutlijaš mi je blam i nisam se mešao. Što se tiče Ivana i njegovog mišljenja, da hoću da peglam stvari, mogu i ja da mislim da on hoće da svađa Milenu sa Anitom i Anđelom, da se on ne bi više svađao sa njima - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.