AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Darkov naredni sagovornik biće Maja Marinković. Ona je otkrila koje devojke su ljubomorne na njenu vezu sa Stanislavom, pa oplela po Aneli i Janjušu, rekla da se sve ispostavilo onako kako je ona rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Majo? Ko ili šta je zaslužan za osmeh na tvom licu? -pitao je Darko.
Odlično sam, od kako smo ušli u vezu ulepšao mi je boravak, jako je pažljiv tako da mi je baš falio ovakav muškarac. To je nekih desetak dana od kako smo ušli u vezu, morao je da prođe kroz radar ali se meni od početka svideo i on je meni rekao da sam se i ja njemu svidela. Da sam ja jedina osoba koja mu se sviđa ovde. Oni imaju pravo da komentarišu ovde šta žele, mislim da su žene jako ljubomorne, najviše Slađa. Najljubomornija je Miona, pa onda Slađa, one su se sve zbližile pa se sada druže. One su ljubomorne jer mi se oči cakle dok ga gledam, nije više klinac da mi ljubomoriše zbog kostima i ostalog tako da sam stvarno srećna -rekla je Maja.
Više puta si ponovila rečenicu fina fina pa Miona, šta znači to? -pitao je Darko.
Mislim da je pre svega jako loš čovek, u stanju je da proda svakog iz ličnog interesa, ona je potencirala kako Stanislav ovakve devojke privodi radi zabave ali videlo se kako je ona prošla sa njim, meni je to foliranje i odvratno mi je. Ša je dobar čovek ali je u ljubavi bolestan i ona to prouzrokuje u njemu. Koliko god Miona pokušava da prikrije to, vidi se njena ljubomora, jer smatram da i dalje ima emocije prema njemu -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Ivan Marinković tebi prišao i šapuno ti da si ti tema prepirki Janjuša i Aneli? -pitao je Darko.
Da rekao mi je da su se posvađali zato što mi je Janjuš gledao u zadnjicu. Po meni je Aneli bolesna i smatram da ima dijagnozu, svaki put dođemo na moje, on je nju izvređao i opet pored toga se pomire i kreću po starom. Smatram da je Janjuš loš čovek koji se vodi ironijom i sarkazmom, vodi se animalnim nagonom kada je u pitanju odnos i meni je to odvratno -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š