AKTUELNO

Ne štede reči!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Snežanu Jovičić kako bi iznela svoju nominaciju.

Mionino ponašanje mi se ne dopada prema Šakiju, da sedi ovde, a on da visi na kavezu, to ne valja. Ne prebacuje se priča sa Stanislava, kada ti postave pitanje, na Vanju. Ne dopada mi se što iznosiš prljav veš iz odnosa sa Stanislavom, čak i da ima nešto loše, treba da ćutiš kao gospođa. Ako si sa jednim dečkom, ne planiraš da se udaješ za bivšeg. Smatram da su Stanislav i Maja spojili lepo i korisno, rekla sam da je sve iz strasti. Da je Ša moj brat, nikada te ne bih htela za snajku. Ostavljam Stanislava, šaljem Mionu - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovih dana, nove stvari koje smo čuli i razgovori koji se tiču bilo kakvog razgovora između Stanislava i Mione, to je svakako razgovor koji se dešava u emisijama. Miona nije ovih dana konkretna, ono što joj stalno traži od nje je da saseče, tj. da bude konkretna...Super mi je Stanislav, ali i Miona. Ostaviću Stanislava - rekla je Jelena Ilić Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Miona ostavlja prostor u nekim izlaganjima da nije iskrena. Stanislav i ja se družimo, ostavljam ga i sada - rekao je Majčica.
Nije se ništa promenilo, osim što je Stanislav izašao sa sek**alnim životom ovde. Sa njim sam okej, sačuvaću Stanislava, poslati Mionu - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Mionom za pet meseci nisam progovorio pet reči. Ti si rekao da nemam kodekse, da sam te izdao, okej, to je tvoje mišljenje, ja tebe poštujem, ali ne očekuj da ti pu**m - rekao je Aleksa.
Ne tražim da mi pu**š, ali pu**š drugima. Ti si lik koji se priklanja ljudima i koji želi, po svaku cenu, da ostane u rijalitiju. Ti si bio moj drug, a onda je došao neko u rijaliti. Ja Matoroj ne zameram da trenira, da ode na rođendan i tako dalje - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga sam ga slušao da je šest puta ponovio da nemam kodekse, da sam ga izdao, ja sam to shvatio kao provokaciju da moram da mu se priklonim. Ja cenim druženje po kvalitetu, iz tog razloga ostavljam Stanislava, šaljem Mionu - rekao je Aleksa.
Ne bih ništa pričala što se tiče ove sage, pratićemo još. Rekla sam sve prošli put, proračunata je, drčna i bezobrazna, imamo korektan odnos, ne provociramo se, to mi se sviđa. Stanislav ima stav, karakter, disciplinu, direktan si, ostavljam Stanislava - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaviću Mionu, poslaću Stanislava - rekla je Poršelina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.