AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević najavio je učesnicima "Elite" prvi video snimak za danas, a na njemu prikazan razgovor Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, u kom Miona nema odgovor na neka Aleksićeva pitanja.

Naravno da fali pažnje kada si u vezi, neka radi šta hoće, nemam više to forsiranje. Ovaj klip mi je, koliko god da je odgovora bez, simpatičan mi je i dobar sam frajer. Moja porodica nema prava da se meša u moje odluke, ja sam odlučujem i ovim putem im poručujem da se ne oglašavaju, svađaćete se sa mnom, rekao sam vam za to. Ja kada na kraju pogledam, možda je do mene, vreme je da pustim da radi kako misli da treba, neka odgovara kako želi. Nisam se razveo zbog nje, a i da jesam, s njom sam. Uplovio sam u vezu jer su se emocije ugasile - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno se njene nisu ugasile - rekao je voditelj.
Ovo njeno čupkanje ne može da umanji kako se osećam i kakav sam prema njoj, to je očigledno. Stanislav je pričao, slušao sam, ona i ja smo rekli da je pričao sve kako misli, direktno, konkretno i jasno - rekao je Aleksić.
Janjuš joj je postavio normalno pitanje, ali je sada sve jasno - rekao je Milan.
Da. Ona se opet vraća na to i priča o tome. Znači, verila bi se tada, a pričaš zbog čega si otišla iz odnosa. Ili bi lažno bila u tom odnosu ili je spremna da mu pređe preko svega...Ona ili Teodorin fazon fura, samo što misli da može da me sprda - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.