AKTUELNO

Haos na sve strane!

Slađa Poršelina dala je reč Boži Džonsu kako bi glasao za tri najprevrtljivija učesnika "Elite".

Mi smo ovde osuđeni jedni na druge, svodi se sve da imamo neku korist, pa moramo da trpimo zarad te koristi. Što se tiče tri osobe, prva osoba je Slađa Lazić iz Čajetine, koja je imala najlepše mišljenje o Maji, pa onda nije, pa je pljuvala Aneli, pa se pomirila. Mesto broj dva je Uroš, degenerik, koji izmišlja i laže, koji se druži sa ljudima koji su ovde bitna tema - rekao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj jedan je Buđola, prevrtljiv je jer je iskoristio svoje dete zarad dobrog plasmana. To nije uspeo da odglumi, čak sam i Miljana morala da molim da ga budi kada je Željko navikao da svaki dan dolazi. Bez premca je Anita, verovala sam u promene, kad ono, međutim, Bijonse i ostalo. Iskompleksirana je, branila sam je kada su je napadali...Skraćeni, ne mislim da je nizak, nego je mali čovek. Bio je prevrtljiv prema mojoj porodici, Željku, prema meni. Bio je spreman na sve! Morao je da opljuje po mojoj porodici kako bi bio pozvan... - rekla je Miljana.
Retko odvratna karakterna osobina, ne podnosim prevrtljive ljude. U ovom rijalitiju se mnogi pravdaju zbog onoga što su uradili upravo tom osobinom odvratnom...Broj jedan, moram da navedem Lakića, koga sam videla ovde prevrtljivog. Kako vreme odmiče, mislim da je svađa između tebe i Marinkovića čista laž. Posle tih reči izgovorenih, puj pike ne važi, sve zarad honorara. Ne znam gde su svi ti silni honorari obećani, pošto nije održao obećanje svojoj deci, čak nije ni zube uradio. Propagira nešto ovde na televiziji, a nema tri zuba u glavi. Broj tri je tuta, tj. Nenad Macanović zvani Bebica, koji je pokazao prevrtljivost ovde i prošle sezone. Tuta je patološki lažov i veruje u svoje laži, čak veruje i u Teodorine laži - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mestu je Miljana Kulić, na drugom je Boža i na prvom je Boža gej - rekla je Stefani.
Uroš jeste prevrtljiv u prijateljstvu, Boža Džons isto, a na trećem mestu je Terza. Prevrtljiv je u ljubavi, najviše je ispao prema Milici, a onda kada je trebalo ići meni i Nemanji u prodavnicu, išao si Janjušu i jačim igračima - rekao je Majčica.
Prva osoba je Slađa, u prijateljstvu sa Majom, Anitom i Aneli. Druga osoba je glavata majmunčina, Uroš gej i treća osoba je Sneža - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su me navodili po ćoškovima da sam prevrtljiv i ljigav, a jedino je Lakić skupio svoja mu**šca kao suvo grožđe, da me navede. Očekivao sam od Lejdi, jer me je navela, ali dobro...Na prvom mestu je Nikola Lakić, koji je do ovde sa Ivanom Marinkovićem ušao s prijateljstvom, pa rekao da mu je on vređao nerođeno dete. Kakav je to čovek koji to oprosti, a da nije iz koristi?! To je to - rekao je Aleksa.
Uroš, Miljana i Slađa, menjaju društvo na dva dana - rekla je Milica.
Prvi je Bebica bio prema meni, kada je bilo za Novu godinu, kada je jeo sa Anitom, Anđelom i Teodorom, pa mi je pričao jednu, drugu ili treću priču. Nikada nećemo biti kao ranije. Jovana Cvijanović, gledala sam je u tim trenucima. Od početka cele situacije do dana današnjeg, prema meni je super, ali je prevrtljiva. Koristila me je za neke svađe...Dosta ljudi se promenilo prema meni, moj vešeraj nije. Treća osoba mi je Ivan Marinković - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.