AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Naredno pitanje voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Mioni Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je bila omiljena pesma tebe i Stanislava? - glasilo je pitanje.
Nismo imali našu omiljenju. Znam da on voli ''Kralj ponoći'' i ''Dva galeba'' - odgovorila je Miona.

Sledeće pitanje bilo je upućeno Teodori Delić.

Da li si objasnila Macanoviću da Bambi ima preko 100kg i da je visok preko 190cm? - glasilo je pitanje.
To je moja drugarica. Nije Bambi muškarac - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Miona izbegavala da se poljubi sa tobom, kao što radi sa Ša? - glasilo je pitanje.
Ne. Ona je želela da je ljubim što više. Čim nije tako, zamerala mi je što to ne radim - odgovorio je Stanislav.
Milane, ja moram da kažem da je justros tbog poljubaca napravila opet scenu. Ona mumla pre neko što uzme u usta nešto ukusno, a ja sam juče izimitirao to, što je nju odjednom iznerviralo. Nakon toga sam prolazio pored kuhinje, a ona rekla:''Ja sam top,najbolja sam, a Stanislav je ležao na kauču dok je ona tu to pričala. Miona zna koliko mi je neprijatno da budemo pored njega, a kamoli da priča te neke stvari - rekao je Ša.
Šta je gore, zakletva u dete koje izgovoriš u afektu, ili to što si se odrekao dece, a jedno starije se tebe odreklo? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Gore je ovo kad se zakunem u afektu, jer se ja svoje dece nisam odrekao, nikada - kazao je Ivan.
Zar ovde ima šta da se kaže? Vidi se kakav je on otac. On je ovde sve majke prozivao, njemu je strašno kad majke pozdravljaju svoju decu, a on ne vodi brogu o svojoj deci. Veze s vezom nema njegovo ponašanje. On radi sad na trećem detetu, ja mu od srca želim da se ostvari kao otac - istakla je Aneli.
Sin ga zanima samo zbog kamere. Ne brine o Željku, ne zanima ga, bolje da ne pričam o tome kakav je Ivan otac. Sve je jasno kao dan. Jasno je da se muž njegove bivše supruge bolje ponaša prema njegovoj ćerki, nego on sam - rekla je Miljana.
Miljana, a kakva si ti majka? Opet ja treba da pričam kakva si ti majka. Kad sam verbalno pobedio Mariju i tebe, tad sam ti bio dobar otac. Polako, ti pokazuješ kakva si. Trajno oduzimanje deteta ti je blizu ako tako nastaviš. Pozivam centar za socijalni rad da idu i vide u kakvim uslovima živi Željko i da li Miljana provodi vreme sa njim. Sve su ovo moji argumetni - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.