AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Samiru Ramović kako bi prokomentarisao rat Nenada Macanovića Bebic i Milene Kačavende.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije prvi put da neko kad uđe u svađu sa Milenom. Naše druženje nije bilo fejk, već je ona rekla da želi da stane u svemu tome u jednom momentu, a ja sam nastavljao, jer sam kao zalubljen čovek gajio neke nade. Milena mi nikad nije davala lažnu nadu. Što se tiče Bebicine veze sa Teodorom, ona je s njim iz koristi, igra se s njegim emocijama. On sad proziva Milenu, koja je prema njemu bila drug, brani devojku koja nema lepo mišljenje o njemu. Ima pogrešne postupke. Da sam na njegvom mestu, završio bih taj odnos. Ne bih se više blamirao - rekao je Samir.
Nije mi jasno da li je Teodori odgovaralo driženje Bebice i Milene, kako bi ona sebe prala. Da se razumemo, Bebica i Milena su pravi prijatelji bili, dok su Gačić i Teodora imali emocije u svom odosu. Možda je Bebica sve vreme sumnjao u Teodorinu iskrenost. Bebica će sad biti pored Teodore i braniti je po svaku cenu, osim ako ga ostavi. Plašim se da će tad zaželeti da se diskvalifikuje - iastakao je Mića.
Teodora, što misliš da se Bebica izblamirao? - upitao je Milan.
On umesto da me brani, on napada Milenu. Glupost čista. Trebalo je da kaže da je zaratio sa njom jer mi je izgovarala neke stvari, on spominje neke druge stvari. Ispao je jako smešan - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Gačiću, kako bi branio Teodoru da je sa tobom? - upitao je Milan.
Mislim da se mi ne bi ni svađali, ni imali probleme kao Bebica i Teodora. Što se mene tiče, ja bih joj davao da radi šta hoće i da se ponaša kako želi - istakao je Gačić.
Teodora je u pravu. Trebalo je da je odbrani na prvi način, a ne da se bavi nekim drugim temama. Za mene su ovo gluposti - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.