AKTUELNO

Pročitao ga!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Danas nastavljamo sa gledanjem snimaka ogovoranja, spletki i podvala koji učćesnici do sada nisu videli.

Meni je samo nejasno kako je od njega tražila i pažnju i sve a kod mene je obrnuto. Kao da je mnogo hladnija, to mene mnogo ubija -rekao je Ša.
To može biti zato što se on totalno drugačije ponaša prema njoj, ja nisam takav da insistiram da je ljubim i da me grli ceo dan, moguće da je to problem -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da ispadam sprdnja u narodu, ali ja sam takav ne znam šta je loše da traži ljubav od svoje devojke. Ja sam u nekoj fazi da ne znam kad da pružim ruku i kad da je zagrlim, ja ne perem sebe kad izvilenim, ali znaš u odnosu smo treba da grmi sve da se ljubimo i volimo -rekao je Ša.
Mi smo bili u vezi kao drugar i drugarica, išli smo tako zajedno svuda i onda smo uveče razmenjivali nežnosti, sa Nenadom ne možeš da se pomakneš, ako se pet minuta ne držimo za ruku on odma nećeš da me držiš za ruku, non stop da se držimo to mene pristiska -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š