AKTUELNO

Haos!

Voditeljlka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak, na kom su imali priliku da vide kako Miljana Kulić govori svom dečku Darijanu Radomiroviću kako bi se Nenad Macanović Bebica sutra pomirio sa njom.

Nakon odgledanog klipa, voditeljka je dala reč Bebici.

Mene to ne zanima, rekao sam danas i juče, rekao sam zašto sam to uradio. Ja sam to u Odabranima zamalo uradio, Terza je bio tu kada je bilo oko varjače. Nikakve veze to nema sa Miljanom. Miljana me ne intresuje u 24 života, da sam hteo da budem sa njom, bio bih niko ne bi mogao da me spreči - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ničim izazvano počeo je papirićem da ga gađa, Darijan u je uzvratio. Ničim izazvan, on ustaje i kreće da radi ono što radi. Što?! On mene ne voli, on mene mrzi, mrzi zato što sam srećna, zato što sam najbolja verzija sebe i mrzi jer je mislio da nikada neću preboleti diskvalifikovanog narkomana (Zola). On vidi da sam se zaljubila i onda ničim izazvano, kao oparen je skočio...Pozadina svega toga je moja sreća, od "Elitovizije" nemam mira od 85 odsto kuće. Vređaju mi porodicu, dete, idu za nama. Vide da sam se iskreno zaljubila, ja se brzo zaljubljujem i vezujem. Ova Takijeva mala stalno dobacuje. Zašto tolika mržnja?! Zato što mu je mesto prebivališta bio Niš?! Da bi ušao u rijaliti?! I dan danas izmišlja patološke laži, ni on ni mala iz Meljaka mi nisu interesna sfera, ne vidim ih- rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona iz čista mira i bez razloga...Pogledao sam taj video klip i mislim da je kruna našeg razgovora njegova ljubomora na njen osmeh i na našu sreću. On je rekao da nije nasrnuo tek tako odjednom, nego da on trpi neko maltretiranje, je l' tako?! Dve nedelje smo mi u Odabranima i ne učestvujemo tamo, ne pušimo u pušionici cigare, nego smo sami u vešeraju. Njihovi sukobi su bili pravi pre dve tri nedelje, ove dve nedelje se vidi da ona njega ne provocira, ali su mu iz njegove glave ovo najgore dve nedelje. Provocira ga kada se ljubi sa mnom. Sramota ga je, brani se od emocije - rekao je Darijan.
To su sve Zoline seljačke fore: "Mogu da te vratim ovako..." i tako dalje - rekla je Miljana.
Kada se učini da ne može da je vrati, pop**i. Boli ga što ne ulazi u kući i u konflikt - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo znali da je očekivala Zolin ulazak, stalno je to radila, uvek je radila da isprovocira Zolu. Ona je došla posle diskvalifikacije ovde, svađala se sa mnom, a sledeći petak je ušao Zola. Samim ulaskom je znala da će Zola ući. To su stvari koje je Miljana radila, njemu u inat. Pa je pričala ovde da ako uđe Zola da će biti kao navodno drugari. Kada je Zola došao, ona je pričala da hoće da se pomiri sa Bebicom da bi Zoli nabila komplekse. To nije Miljana Kulić od sada, nego od "Zadruge 3". A onda, kada nam odgovara, onda ćemo da se pravimo ludi, a sada nije zbog Zole, pa ga Milica podržava nego je bio klip. Ona se s tobom mirila i pre, pričala ti da te voli ne bi li Zoli nabila kompleks. To smo svi videli, samo ti nisi - skočio je Đedović.
Što si plakao Bebice na onim nominacijama?! To je poteglo mnoga pitanja - rekla je voditeljka.
Ako je to Miljana tada radila tako, onda je Bebica sada ovo uradio Darijanu iz ljubomore. Ja razumem da on neće da bude sa Miljanom, to mu glava govori, ali možda mu srce govori drugo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On priča da će da me uništi, da će da me diskvalifikuje za dve nedelje, pa me provocira - rekla je Miljana.
Istina je da ne može da je gleda srećnu - rekao je Darijan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.