AKTUELNO

Sada su pokazali svoja prava lica.

U toku poslepodneva zadrugari su imali zadatak da reše šest detektivskih priča, odnosno mozgalica koje im je poslao Veliki šef. Od šest mozgalica uspešno su rešili samo tri, te je i ovaj zadatak proglašen neuspešnim.

Osim toga, pojedini stanari Bele kuće nisu bili za stolom tokom rešavanja ovog zadatka, neki su spavali, neki su kuvali, a to je primetio i Veliki šef.

Zadrugari, s obzirom na to da se kršenje pravila nastavlja i da ponovo spavate u toku dana, niste svi za stolom, iako morate u toku sastanaka, neki su kuvali, neki spavali... Sada vi izglasajte ko i kako treba da bude kažnjen. Da ne bismo mi odlučivali ko je danas kriv za kršenje pravila, vi izglasajte i recite koja je kazna - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, zadrugari su izneli svoje stavove o kršenju pravila.

Ja sam zakasnio, kada sam čuo koji je zadatak, onda sam došao. Eto, ja mislim da sam ja kriv jer nisam bio na prva dva zadatka - rekao je Miki Đuričić, a Maca Diskrecija je navela sebe, ali i Baneta i Janjuša.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i obično, zadrugari su bili nesložni kada je reč o predloženim kaznama, kao i o ukućanima koji su kršili pravila.

Što se mene tiče, kazna neka bude nedeljni budžet - predložila je Saška Karan.

Foto: TvPink Printscreen

Osim Mikija, krivicu je priznao i Bane Čolak.

Ja sam za to da se kaznimo Miki i ja. Ja sam spavao i ostale nisam video. Miki je kriv i ja sam kriv. Prihvatam svaku kaznu, a voleo bih da kazna bude da pojedemo sedam bataka - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako još jednom neko pomene kazna honorar, ja ću se šlogirati! Majke mi, ako me još jednom kazne oduzimanjem honorara, ja ću da dobijem šlog - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su ostali zadrugari rekli i kakve ideje su imali kada je reč o kaznama, pogledajte u snimcima u nastavku.

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'