AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je biranje najnepažljivije osobe u Eliti. Naredni je na redu da iskaže svoj stav bio Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu koji je pokazao takvu odliku je Uroš, koji se poziva na to da je zdravstvei radnik, a ovde se sprda sa svima. Uroš je nepažljiv i prema osobama ovde koje imaju problem u datom mometu, pa im stavlja so na ranu. Ljudi su mu poklanjali pažnju, ljubav i garderobu, a on nije mario za to. Izneo je mnoge laži na račun svoje porodice. Uroš je popljuvao po svojoj porodici, ali i takmičarima. Za mene je sve to najmonstruoznije što neko može da učini. Sram da te bude, ja samo to mogu da kažem. Ti si jedan monstrum. Druga osoba je Boža jer se nije u par navrata poneo lepo prema Mići, a na trećem mestu je Jovana pevačica, jer se nije ponela kako treba prema Gačiću - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je bio nepažljiv prema meni, jer sam mu dala, pare, a on mi ih nije vratio, ali nije ni to strašno, nego što nije zahvalnost pokazao. Munja me je razočarao jer je rekao da sam se j**ala sa obezbeđenjem. Na trećem mestu je Jovana pevačica - kazala je Marija Malivuk.
Niste pažljivi, skoro niko od vas nije pažljiv, to moram da vam kažem. Ja ću sad prema vama biti jako pažljiv, pa vas neći vređati. Nepažnja je izostanak pažnje voljene osobe. To se to zove, da znate. Ja ću reći da su to dame Žana, Jovana, Miona, Vanja, eto. Nikoga neću da navedem, jer ne znate šta je šta - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.