AKTUELNO

Ona je skupo naplatila ometanje suđenja.

U toku današnjeg popodneva Veliki šef je organizovao dva suđenja u kojem su Saška Karan i Miljana Kulić vodile glavnu reč, odnosno imale titulu počasnog sudije, a ostali zadrugari su bili porota. Kako su uspešno obavile ovaj zadatak, on je odlučio da ih nagradi sa po 1.000 dinara.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, tokom današnjeg suđenja su se i Miljana i Saška zaista trudile da suđenje dovedu do kraja. S obzirom na to da su pojedini zadruari pokazali nepoštovanje prema sudu i sudijama, Miljana i Saška će odlučiti ko je od zadrugara najviše remetio suđenje. Miljana će reći ko se u toku njenog suđenja najgore ponašao, a Saška će odlučiti ko je njenom suđenju najviše smetao da se suđenje oduži. Miljana i Saška moraju navesti zadrugare i odlučiti koliko je to ljudi. Svaka osoba koju od njih dve navede dužna je da tom sudiji isplati 100 dinara.

Foto: Printscreen Youtube

Saška je odmah nakon pročitanog pisma prozvala Marka Miljkovića, Gordanu Džehverović, Boru Santanu, Baneta Čolaka, Kristinu Kockar, Anu Korać, Zoranu Stefanov, Nadeždu Biljić, da su napuštali sud dok je suđenje trajalo i da joj moraju isplatiti ometanje reda, što njima nikako nije bilo pravo.

Miljana je prokomentarisala da ne želi ni od koga da uzima bilo šta niti da je ko ometao njeno suđenje.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Matora uživala dok je PREPRIČAVALA SVOJE prvo ljubavno iskustvo! (VIDEO)

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'