AKTUELNO

ŠOK!

U toku je emisija 'Izbor potrčka' sa voditeljom Milanom Miloševićem, ali pre samog izbora voditelj je odlučio da učesnici prokomentarišu današnju podelu budžeta. Miljana Kulić dobila je reč kako bio prokomentarisala današnju podelu budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče podele, aposlutno mi se dopada podela, smatram da je svimna rekao ono što misli. Zamaram mu što se nije javljao da iznese svoje mišljenje, trebao je da sluša teme, da se javlja. Danas je bio iskren,ali da nije vođa mi ne bi znali kakvo on mišljenje ima o kome, kao i da zna da iznese mišljenje. On nije u toku, priča sa Mićom gore. Ja nisam iskompleksirana, ne napu*avam ovde ljude - rekla je Miljana.
Idealna podela budžeta, sve što je imao o ljudima lično da kaže rekao je, ako je imao Bojani da kaže rekao je, ako je imao Ivanu da kaže rekao je. Njemu je izgovor bio da će stati iza Šana, to mi se ne sviđa. On je imao komflikt sa Bojanom - rekao je Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije imao konflikt sa mnom, rekao je za Stefani da bi je je*ao, Šan je to potvrdio meni - rekla je Bojana.
Nikad u životu, to je Šan rekao - rekao je Pablo.
Dete mora na psihijatriju. On je danas rekao svima na podeli šta mislite, ja se ne sećam da je iko skočio da pravi frku za Đedovićevu podelu, top si iskusno odradio, skakači se nisu osetili da trebaju da skaču - rekao je Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj mentol mi je pisao na Instagramu - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.