AKTUELNO

Mislio je da će sa njom biti potrčko!

Ovonedeljni potrčci odlukom novog vođe Vojketa Đansa su Bora Santana i Bane Čolak. Nekoliko minuta kasnije, oni su u Rajskom vrtu izjavili kako nisu ljuti na odluku ovog zadrugara.

Foto: Printscreen Youtube

Jedva čekam da se preselim tamo (u sobu za izolaciju)! Vojke je znao da smo pouzdani i da može da se osloni na nas! Drago nam je što ćemo moći takvog vođu da služimo! - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve te sitne i lepe stvari koje sam radio za nju, ona je pljunula na sve to! Nikada nije rekla da joj je bilo drago. Ja sam uvek bio uz nju, ona nije znala to da ceni! - pričao je Čolak o Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Čolak je u nastavku razgovora sa Drvetom mudrosti rekao da je očekivao da će Vojke Đans, pored njega staviti i Mariju Anu  Smiljanić za potrčka, kao i da se razočarao u ovu stanarku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SAMO NJU ŽELI: Sloba morao da se odluči između žene i devojke, Luna zamalo da zaplače nakon pevačevog izbora! (VIDEO)

Kako je izgledao razgovor Baneta Čolaka i Bore Santane sa Drvetom mudrosti nakon izbora potrčka možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavu ovog teksta.

S. K.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'