AKTUELNO

Pljuštali poljupci.

Veliki šef je pismom obavestio zadrugare da je došlo vreme kada će im produkcija pustiti film "Ljubav i mržnja" na kome su radili nekoliko dana i maksimalno se zalagali kako bi ispunili ovaj zadatak.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su pomno pratili svaku sekundu prikazanog filma i bili su vidno oduševljeni svojim performansom. Nakon odgledane projekcije glavni akteri filma su čestitali jedni drugima, a kamera je zabeležila trenutak kada je Kristina Kockar pružila ruku svom suprugu Slobi Radanoviću koji je zadužen za scenario, a potom mu je prišla njegova devojka Luna Đogani i poljubila ga.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, na realizaciji ovog projekta su radili svi zadrugari. Film je snimljen po ideji Mikija Đuričića, Kija se pozabavila režijom, a u glavnim ulogama su dominirali Bora Santana i Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog uspešno realizovanog zadatka zadrugari su dobili nagradu. Naime, njih su u dvorištu sačekala kolica sa nekoliko paketa pice. Zadrugari su bili oduševljeni iznenađenjem, osim, Mace Diskrecije, koja je očekivala da će dobiti slatkiš.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ONA JE SVE PAŽLJIVO POSMATRALA: Miljana uverena da su Kija i Filip imali se*s, a onda je rekla nešto što joj Sloba i Luna NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

O svemu detaljnije pogledajte u video-snimku ispod teksta.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'