AKTUELNO

Razrešili sve nedoumice!

U toku je raspodela budžeta Mensura Ajdarpašića. Naredni na redu da dobije svoj budžet bio je namenjen Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, tebi ide srednji budžet. Znamo se koliko se znamo. Njemu je bilo sve čudno, kad sam ja u pitanju. Na sve pozitivne stvari u vezi mene on žmuri. Ne podnosi me. Čudan mu je način na koji jedem, spavam i način na koji govorim. Ovo što govorim je i više nego očigledno. Braniš nekog ko je tvoj, to je činjenica. Dobar si roditelj. Mislim da mer prirodno ne podnosiš. Mislim da bi voleo da se nereviram, kao što sam to ranije radio, ali to je moja prošlost. Ja da nerviram moju porodicu nemam nameru. Protiv tebe lično nemam ništa. Kolege smo, ne družimo se preterano i to je sve. Mislim da me u suštini ne voliš, ali sam pristojan i kulturan prema tebi - rekao je Mensur.
Imaš pravo to da misliš. Naši stavovi se ne poklapaju. To je činjenica. Ja te ne mrzim, ali te ni ne volim. Nisi neko ko mi se gadi. Kad nekoga mrziš, on te iritira konstantno. Ne mrzim te, ali te ni ne volim. Očigledno ti se moji stavovi ne dopadaju, ali perfidno daješ vetar u leđa ljudima koji me ne podnose. Pričao si najgore stvari za devojke s kojima su ljudi s kojima si družiš. Govoriš sa devojke svojih srugara ovde da su odroni - dodao je Mića.
Što se mene tiče, jako mi je krivo jer si rekao da smatraš da Miona nije za mene. Nisam mogao to da skapiram. Zbog čega si rekao to, ako smo već dobri? Zbog čega ti smeta naš odnos? - upitao je Ša.
Nisam rekao da je tvoj izbor loš. Rekao sam ti onako kako ja smatram da je. Ništa to loše nije bilo - kazao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekao da treba da se vratim osobi koju boli ku*ac za mene. Meni nije jasno imaš takav stav, iskreno - kazao je Ša.
Kao što sam ti i rekao, imam pravo da ti kažem iskreno kako mislim - kazao je Mensur.
Brate, ja radim stvari po svom nahođenju. Nemam nameru da te lažem, ako sam dobar sa tobom - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.