AKTUELNO

Suza suzu stiže!

Takmičari su bili izuzetno veseli dok su se u fabrici šalili na svoj i račun ostalih zadrugara, iako su već u među prvima bili na nogama, a od 8 časova zvanično otvorili fabriku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su bili vredni, Veliki šef poželeo je da ih oraspoloži muzikom, a skoro svi prisutni uz pevanje i igru doveli su atmosferu do usijanja.

Međutim, nije na svakog muzika uticala isto. Nadežda Biljić se uz jednu pesmu čak i rasplakala, a kako su kamere zabeležile vidno je da ova ukućanka pati zbog neke osobe. Pesma Ace Pejovića ,,Šteta za nas" pogodila je pevačicu pravo u srce, a dok je izgovarala reči pesme nekome je poručila nešto veoma emotivno:

Foto: TvPink Printscreen

Volim te najviše na svetu, znaš to.

S obzirom na to da je tokom svog učešća u rijalitiju ispričala sve o svojoj vezi sa bivšim učesnikom najpopularnijeg rijalitija ,,Zadruge" Dušanom Zdravkovićem, sve ukazuje na to da je ova pesma ipak posvećena njemu.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Podsetimo se da je Nadežda bila u strasnoj vezi sa Dušanom u kojoj je bilo mnogo ljubavi i emocija, a onda je nakon 6 meseci zajedničkog života sve palo u vodu za samo jednu noć, a njena pretpostavka je da mu je bila samo most koji ga je vodio do svih onih ljudi koji su mu bili potrebni da ostvari svoju karijeru.

K.Ristić.

#Dušan Zdravković

#Nadežda Biljić

'