AKTUELNO

Iako su se samoinicijativno prijavili za rad u fabrici, neki su u poslednjem trenutku odustali.

Kako je Veliki šef apsolutno saosećajan kada su u pitanju svi zadrugari, on im je zbog novčanih kazni nedeljnim honorarom omogućio da na kreativan i jedinstven način zarade novac.

Naime, u fabrici koja je otvorena od danas, ukućani Luna Đogani, Sloba Radanović, Jovana Tomić Matora, Nadežda Biljić, Andrijana Radonjić, Sanja Stanković i Zorana Stefanovi bili su dobrovoljci koji će zbog nedostatka budžeta ceo dan raditi sve što im Veliki šef bude naredio, a između ostalog i vaditi gliste iz zemlje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su svi koji su se prijavili morali da prisustvuju i sa odgovornošću biti u fabrici tačno u 8 časova sa spremnim lanč paketima zbog toga što će ceo dan provesti u toj zatvorenoj prostoriji, Marko Janjušević Janjuš je odustao od posla i zadatka.

Ne mogu da verujem, kakvi debili! Šta, sad kao nama je lepo da čistimo gliste, samo mi trebaju pare! Ovog boli zub kao. I ne znam zašto se prijavljuju kad znaju da ne mogu da ispoštuju! - bila je besna Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućani su jutro započeli veoma zanimljivim razgovorima, a Matora je bila vidno nervozna dok je pričala kako ne može da veruje da se neko ovog zadatka setio i da je bolje da je čistila ribu.

Luna je, čak i bila duhovita na sebi svojstven način:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam čula da ako se glista pomera da je to žensko, a ako se ne pomera onda su to muške gliste.

Svi prisutni takmičari maštali su i zamišljali šta bi bilo kad bi bilo, a ceo razgovor možete pogledati i čuti u linku ispod teksta.

K.Ristić.

#Rijaliti Zadruga

'