AKTUELNO

Reper je prokomentarisao pevačicino ponašanje.

Nemanja Đerić Đekson je bio prvi koji je porazgovarao sa Zoranom Stefanov nakon svađe sa Gordanom i Teodorom Džehverović.  Kako nije znao pravi razlog njihove svađe, to su mu je u pabu otkrili Teodora i Anđelo Ranković.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Teodora je do detalja objasnila Đeksonu da je svađa počela bezazleno oko pranja posuđa, a onda se situacija otrgla kontroli i da ju je Pinkova zvezda prozvala da se drogira na isti način kao što je uradila i Jovani Tomić Matoroj, a onda joj je on otkrio šta se zaista sa njom dešava.

Ovo nemoj da se sekiraš zbog Zorane. Koliko god da je volim, ona je debil, ima neki lažan ego i tu ništa ne možeš da promeniš. Ona je ljuta na sebe. Ona je svesna da je ona debil, da je klinka, svesna je da ide sve niže i niže u rijalitiju. Puca je taj klinački ego, niko ne može da je razume. Sama je ostala, ja se sada sa Krunićkom sprdam - rekao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je sudeći po Đeksonovim rečima, koji je odlično poznaje, čini se da je Zorana zapala u teško psihičko stanje i da od sebe pravi žrtvu.

Pročitajte još: Kija progovorila o ESTETSKOJ HIRUGIJI? Evo šta je operisala i kakva je bila pre toga! (VIDEO)

Pink.rs

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'