AKTUELNO

Podelila svoje mišljenje sa cimerkama.

Kako je Marija Ana Smiljanić u toku prethodne noći ušla u najgledaniji rijaliti "Zadrugu", nju su odlično prihvatili svi ukućani, a Teodora Džehverović i Miljana Kulić su želele da joj otvore oči i ukažu joj na to sa kim će provoditi vreme u Beloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Miljana prokomentarisala da u kući vlada vrlo negativna atmosfera, ona je dala svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Slobi Radanoviću, Kristini Kockar i Luni Đogani.

Meni je bilo žao Kije, mislila sam da je Kija žrtva, da je ona jadna povučena, skromna, da nije lepo što je on to njoj uradio, žao mi je bilo. Međutim, kad sam došla i videla, Andriju našla, sa Filipom se sad muva, glumi žrtvu. Dobra je glumica. Ona bre plače šta je bilo pre dve godine, što ne plače kad gleda Lunu i Slobu, što ne dođe da se isplače ovde i pokaže na neki način da joj je krivo. Takve su najgore - priznala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da je Kulićeva imala drugačiju predstavu kada je sve ovo gledala preko malih ekrana, a sada kada sa njima živi ima ona je Luni priznala da je promenila svoje mišljenje, a to podelila i sa Teodorom i Marijom Anom.

Pročitajte još: FILIPU NEĆE BITI SVEJEDNO KAD OVO ČUJE! Bane priznao: Vodio bih LJUBAV SA NJOM! (VIDEO)

O čemu su ove tri zadrugarke još razgovarale možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Marija Ana Smiljanić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'