AKTUELNO

U ,,Igri istine", Bane Čolak podstakao je Lepog Miću da prizna nešto što nikom nije rekao.

Iako je Lepi Mića pokazao svoju iskrenost prema svim ukućanima, zbog čega i jeste zaslužio maksimalno poštovanje, Bane Čolak je u ovoj igri odlučio da ga upita nešto što bi sve ukućane i te kako zanimalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da su povezi navodno bili izgubljeni, Bane je pitao Lepog Miću da on da odgovor na to pitanje, zato što je bio siguran da Mića to sigurno zna.

Ukućani su uzimali te poveze i davali jedni drugima, zato što su mislili da je igra bila završena. Međutim, jedna osoba je uzela dva ili tri poveza. Onda je čistila dvorište da mi zamazala trag, a to je Milica Dugalić. Uzela je dva komada, smotala - rekao je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi ukućani su zanemeli zbog ove konstatacije, a takmičar je i te kako bio iskren i argumentovano je pokazao da je siguran u svoje sumnje.

Kada su Milicu upitali za komentar, ona je imala kratak i nedovršen odgovor, a mnogi zadrugari su na osnovu toga pretpostavili da je verovatnoća da Lepi Mića ipak govori istinu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gospodine Pržulj, zaista nemam nikakav komentar i nema potrebe raspravljati se sa vama. Ja sam ovu priču uzela k znanju, gde se nalazim i sa kim se družim.

Ko je ovde govorio istinu, a ko je bio scenarista ove priče procenite sami. Ukoliko želite da pogledate reakciju Milice Dugalić na sve što je Mića priznao da je svojim očima video, pogledate video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Milica Dugalić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'