AKTUELNO

Ljubomorni jedni na druge.

Ukućane je jutros dočekalo pismo Velikog šefa, koji je od svojih stanara tražio osam dobrovoljaca, koji su spremni za izazov. Takođe, Veliki šef, prisetio je sve ukućane da se nikada ne zna da li će dobrovoljci raditi za sebe ili za druge.

Foto: RTV Pink

Iako nisu znali o kakvom se izazov radi, javili su se Sanja Stanković, Marko Miljković, Bane Čolak, Andrijana Radonjić, Gordana Džehverović, Sara Reljić, Zorana Stefanov i Ana Korać. Ivanjičanka se uplašila izazova koji čeka nju i njene cimere, pa se premišljala, međutim, bilo je kasno.

Foto: RTV Pink

Ana Korać se na kraju nije pokajala što se prijavila, jer je odmah stiglo drugo pismo Velikog šefa, u kome je objasnio o kakvom se tačno izazovu radi.

Dobrovoljci će držati oko struka zakačenu kantu, a ostali zadrugari će sa povezima na očima pokušati da ubace što više balona napunjenih vodom, u kante - deo je pisma Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Nakon što su se organizovali, izazov je počeo u dvorištu, a ukućani nisu skidali osmeh sa lica. Ovaj izazov svideo se zadrugarima, pa su se u igri sa balonima punim vode i kantama oko struka odlično zabavili.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Meni je žao bra*avica Aninih - kratko je prokomentarisao novinar Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Po završetu izazova, stiglo je još jedno pismo, kroz koje su ukućani saznali da je završen prvi deo izazova, i da su se najbolje u ovom delu pokazali Nena Petrović, Teodora Džehverović, Nemanja Đerić Đekson, Filip Đukić i Sloba Radanović.

Foto: RTV Pink

Međutim, stanovnici Bele kuće su čekali i drugi deo zadatka, ali toga nije bilo. U "Zadrugu" je pristiglo novo pismo, u kome je Veliki šef saopštio da je zgrožen time što su zadrugari jedni drugima ukrali povez oko očiju kako zadatak ne bi mogao da se nastavi i zahtevao da se javi ko je to uradio.

PROČITAJTE: KIJA TRUDNA? Zbog jedne stvari Slobina žena posumnjala da je blagoslovenom stanju! (VIDEO)

Kako to obično biva niko od ukućana se nije oglasio pa je nastala svađa. O svemu detaljnije možete pogledati u video-snimcima ispod teksta.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'