AKTUELNO

U ranim jutarnjim satima dok svi zadrugari spavaju, neki su se u dnevnoj sobi raspravljali, dok je ona pokušavala da ga poljubi.

Nakon što su ostali sami u dnevnom boravku, Dragica Janičić je započela više nego zanimljiv razgovor sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Ona je imala želju da razgovara sa njim, iako oboje nisu bili u istom raspoloženju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Dragica je pokušavala da se približi Đeksonu u nadi da će postati bliski prijatelji, ali on i te kako ne želi da bude u njenom društvu.

Slušaj, ti mene ne zanimaš ali imaš pozitivnu energiju i top mi je. Je l' ti stvarno tripuješ nešto? Nemanja, pogledaj me. Poljubi me molim te, samo jednom! Ako me poljubiš ja nestajem - molila ga je Dragica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đekson nije mogao da poveruje šta mu se dogodilo, pa je na najljubazniji način zamolilo ukućanku da se udalji od njega i napomenuo je da je vreme za spavanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U čemu je razlika, ja sam zaljubljen u devojku koja je napolju, je l' si ti normalna? Ne prija mi tvoja energija. Zorana mi je kul drugarica, ona me ne smara nikad, a ne kao ti, dobićeš čudnu energiju ako ne prestaneš da me smaraš. Ponašaš se kao da sam te je*ao. Ja želim da nestaneš i da te ne poljubim nikad.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragica je dugo molila Đeksona da pristane na jedan poljubac, a onda je naišla Nadežda Biljić koja je bila u kupatilu i svojim prisustvom pomogla Đeksonu da se Dragica konačno odmakne od njega, na čemu joj je bio veoma zahvalan. Kako je ovaj ukućanin uspeo da pobegne ovoj ukućanki i šta se zapravo dogodilo pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Dragica Janičić

#Nemanja Đerić Đekson

'