AKTUELNO

Kristina i Gordana sumnjaju u Miljaninu trudnoću.

Miljana Kulić je na iznenađenje svih zadrugara prethodne noći ušla u najgledaniji rijaliti "Zadrugu. Ono što je sve zaprepastilo jeste da je ona trudna, ali u njene reči su posumnjale Gordana Džehverović i Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Novinar najbržeg portala Pink.rs, Darko Tanasijević je postavio Gordani pitanje na osnovu čega je ona došla do zaključka da tu nešto ne štima. Obe zadrugarke su dobile priliku da ovo prokomentarišu, a prva je to uradila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je ušla rekla nam je da je četvrti mesec trudnoće, a 8. avgust je osmi mesec, ja sad pitam njenog ginekologa, taj koji je odredio termin, najverovatnije nije kompetentan, ili nije stručan. Koliko je četiri meseca, kad ulazite u četvrti mesec i još sedam meseci, to je 11 meseci. O čemu se tu radi? - bila je zbunjena Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljani nije bilo pravo kada je čula da se sumnja u njenu trudnoću, pa je pobesnela, a evo šta je rekla u svoju odbranu.

Što se moje trudnoće tiče, možete da mi verujete i ne verujete, vaše mišljenje me ne zanima, i ono u šta vi verujete, ja znam da jesam trudna. Meni je van svake pameti da se neko na taj način sprda, nemam nameru nikome da se pravdam - rekla je između ostalog Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: "SKINUO" IH U POTPUNOSTI: Tasa IMITIRAO OVE ZADRUGARE, svi prasnuli u smeh! (VIDEO)

U komentarisanje su se uključili i ostali zadrugari, a kako je Miljan odreagovala na njihove prozivke možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'