AKTUELNO

Nakon što su ukućani proglasili Boru Santanu kao osobu koja najviše izmišlja i ima najbujniju maštu, Veliki šef poslao je pismo i bogato nagradio ovog takmičara.

Kako je Bora Santana i sam priznao da voli da prepričava izmišljene događaje i tako napravi spektakl u kući, Veliki šef ga je nagradio sa trista dinara budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Najzanimljiviji zadrugar je uz to morao da kaže ko su osobe u kući koje ga najviše inspirišu, kao i situacije koje on najradije prepičava svima, jer je siguran da će sve u kući zaintrigirati. Bora je izjavio da je to najčešće Marko Janjušević Janjuš, a u poslednje vreme i Kristina Kija Kockar sa Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš kad je prao veš pozvao Dragicu da bude živi zid, kao "ajde, Dragice, donesi mi stvari, operi mi trenerkice i proveri da li je dobro oprano". I on kao zvao Anu da vidi to malo, pa su se zaključali u WC - kroz smeh je pričao Bora.

Bora je takođe dodao da je lažirao vešto da će Dragici u toku nedelje dati najveći budžet u kući, zato što žele da im ona bude centrifuga i kućna pomoćnica.

Kako su se svi nasmejali do suza, poželeli su da čuju šta je još zanimljivo Bora izmislio u prethodnih nekoliko dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Filipa, recimo, dok je Kija ležala, mazio je po kosi pričao joj priče, pa je onda gledala da l' je Sloba prati pogledom, pa kad je ne prati onda se Kija opusti, a Luna nije bila tu, pa nije mogla da vidi. I govorio je Dragici kao "nemoj da ulaziš u sobu dok se mi ne ispričamo" i onda kad je Dragica ušla u sobu, nije htela da legne u njen krevet, bila je ljubomorna i onda se svađala sa Filipom, a u stvari Dragica je bila ljubomorna na Kiju - nastavio je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je sastanak bio završen, Bora je u trenutku primetio da mu je neko ukrao novac sa stola. Zbog vesele atmosfere nije bio iznerviran, ali je siguran da su kamere zabeležile lopova. Koliko ih je Bora nasmejao i šta je još ispričao pogledajte u linku ispod.

Autor: K.R.

#Bora Santana

'