AKTUELNO

Povezivali je sa Miljanom i Filipom, a njoj je najbitnije mišljenje njenog supruga.

Uprkos tome što je Sloba Radanović oženjen, on je u najgledanijem rijalitiju Zadruga odlučio da uplovi u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani i tako prevario suprugu Kristinu Kockar, koja je nakon nekoliko nedelja takođe postala deo ovog šou programa.

Foto: Printscreen Youtube

Belom kućom su se proširile priče da Slobina zakonita supruga gaji emocije prema Filipu Đukiću, zbog čega se danas posvađala sa Miljanom Vračevićem.  Lepi Mića je skrenuo pažnju Kiji da je previše bliska sa Vračevićem i da ne trebalo tako da se ponaša, kao i to da joj je Sloba zbog toga uputio čudan pogled, o čemu je Radanović morao da da svoj sud.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde uradio stvar, ona sutra da legne sa drugim ja nemam pravo da joj zamerim. Ja nemam nikakve emocije, od*ebite - vikao je Sloba, a kako se i dalje nastavila polemika o ovome, on je dodao sledeće:

Foto: Printscreen Youtube

Kristina to nikad ne bi uradila u rijalitiju i to sebi nikad ne bi dozvolila, a i kada bi to htela da uradi, ne bi uradila samo da bi ispala bolja od mene - priznao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je prokomentarisala da je mišljenje nijednog od ukućana ne zanima osim njenog još uvek zakonitog supruga Slobe, a kako je on stao u njenu odbranu, njoj je savest čista.

Pročitajte još: PRIJATELJSTVO NA TANKOM LEDU! Kija se zbog Filipa ŽESTOKO OBRAČUNALA sa Miljanom! (VIDEO)

Detaljnije o ovome možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'