AKTUELNO

Iako su se dogovorile da više ne komuniciraju, Matora i dalje pokušava da ostvari konverzaciju sa Sanjom sa kojom ne želi samo prijateljstvo.

Dok u beloj kući preovladava mirna situacija zbog ukućana koji uživaju u slobodnim trenucima koje provode odmarajući se, Jovana Tomić Matora je imala druženje sa Lunom Đogani sa kojom je razgovarala o Sanji Stanković.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Matora i Sanja su u novogodišnjoj noći imale konflikt zbog čega su donele odluku da se više neće družiti. Iako im nije lako zbog ove odluke, priznale su da je tako najbolje za obe.

Međutim, Matora ne može da uživa nijednog slobodnog trenutka kao i svi ostali zadrugari, jer ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubila svoju najbolju prijateljicu u koju je zaljubljena i koju ne želi ni sa kim da deli.

Neću više da dovodim u pitanje to i tvoji i moji prijatelji su u pravu. Ne želim da ti kvarim vezu sa dečkom i jutros si isto prokomentarisala da ti je žao i sebe i mene - počela je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je vidno da ni Sanja nije u baš najboljem raspoloženju zbog nastale situacije, bila je iskrena prema Matoroj i rekla joj sve šta zaista i misli.

Ja sam rekla da mi je žao i sebe i tebe što smo se nešto istripovale. Ti mene za sve kriviš i toliko si se utripovala da si počela da praviš sr*nja. Nećemo više da se svađamo ni da pričamo i to je to.

Foto: TvPink Printscreen

Razgovor je bio emotivan, a Matora je bila razočarana zbog ove situacije. Ukoliko želite da pogledate kako je ova konverzacija nastala pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA BISMO SVE RADILI DA SMO NAPOLJU: Sloba priznao Luni bez čega ne može! (VIDEO)

K.R.

#Jovana Tomić Matora

'