AKTUELNO

Doživela je veliki blam.

Dragica Janičić je bila jedna od poslednjih zadrugara koja je odsušala novogodišnje čestitke od svojih najmilijih. Međutim u njenom slučaju je to bilo nešto drugačije. Naime njoj se obratio nepoznat dečko koga je videla svega nekoliko puta u životu.

Foto: Printscreen Youtube

Zdravo Dragice, kako si? Nedostaješ mi, pratim te stalno, 24 sata. Voleo bih da smo zajedno za doček Nove godine, imaš punu podršku od mene, volim te puno, želim ti sve najbolje u Novoj godini - poručio joj je njen admin.
Ko je ovo? Nemam pojma - Dragica je bila u čudu.

Foto: Printscreen Youtube

Dragica je tek nakon nekoliko trenutaka shvatila da se radi o adminu Milošu.  Zadrugari su bili znatiželjni da saznaju o kakvom mladiću se radi, a onda su zanemeli zbog informacija koje im je pružila. Vrhunac svega je što je to dečko koga Dragica čak i ne poznaje, a on je pritom jako mlad.

Foto: TvPink Printscreen

Saška Karan je jedina ukućanka kojoj se nije obratio niko od njene porodice, a razlog tome je bio što je njen suprug dobio boginje, a ostali članovi nisu bili u mogućnosti.

Pročitajte još: DOBRO SE SNAŠAO: Sloba dobio zadatak u kom su mu pomogle i ŽENA i LJUBAVNICA! (VIDEO)

Ukućanima je nepojmljivo sve ono što su čuli, dok se Dragica pravdala kako u tome nema ništa loše. Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima, ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'