AKTUELNO

Spremanje novogodišnjih poklona u "Zadruzi" počinje od danas.

Kako je u toku praznična euforija zadrugarima je Veliki šef zadao zadatak u kome će moći da pokažu koliko su kreativni, tako što će jedni drugima praviti iznenađenje za novogodišnje praznike.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, pre svega apelujemo na vas da ovaj sastanak, najlepše vas molimo, insisitriramo i tražimo da ovaj sastanak i ono što ćete uraditi prođe u miru i normalnom tonu bez otimanja i bez guranja. Uskoro ćete svi zajedno dočekati Novu godinu. A kakav bi to bio doček bez poklona pod jelkom, zato će svako od vas jedan po jedan polako, mirno, bez svađe izvlačiti po jedan papirić. Ime čije izvučete je zadrugar kome ćete spremiti novogodišnji poklon.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što će biti jako interesantno jeste da je Sanja Stanković izvukla papirić na kome piše Jovana Tomić Matora, Bane Čolak je izvukao svog dobrog druga Boru Santanu, a Sloba Radanović Nikolu Arsića.

Foto: TvPink Printscreen

Maca Diskrecija nije želela da učestvuje u igri, a kako je jedini preostali papirić bio sa Slobinim imenom, ona smatra da Radanović nije zaslužio da mu napravi poklon, a kako je Luna Đogani izvukla Dejana Tasića, novog ukućanina, predložila je da napravi dva poklona, jedan za Tasu, a drugi za njenog voljenog.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: Šalio se na račun njenog materinstva: JELENA IZJAVILA DA BI ŽELELA TROJE DECE, MIKI JE ISMEJAO! (FOTO+VIDEO)

Detaljnije možete pogledati u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'