AKTUELNO

Trio fantastiko!

Sloba Radanović, nakon supruge Kristine Kockar i cimera Bore Santane, platio je telefonski poziv. On je razgovarao sa svojom majkom Draginjom koja je sina savetovala da ne ćuti svojoj ženi Kiji kada ga provocira i da se ne svađa sa devojkom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Kada se vratio u dnevnu sobu, Sloba je pozdrave preneo svojoj dragoj. Blogerka je bila oduševljena rečina Slobine majke, koja ju je pozdravila. Nešto kasnije, o pozivu koji je imao, razgovarao je i sa suprugom Kijom Kockar, iako mu je majka negativno pričala o njoj.

Meni je bilo drago samo da čujem da su oni dobro, a keva se sekira. Ne lupaj ruke kaže! - pričao je Sloba.
A pa relano, kad ja krenem da ga napadam! I šta još kaže majka, jesu mene nešto spominjali? - raspitivala se Kija.

Foto: RTV Pink

Sve ovo dešavalo se u dnevnoj sobi, tada je oko Slobe, pored žene bila i njegova devojka Luna Đogani, ali i još nekoliko zadrugara. Kada su se dotakli ljubomore, Kristina Kockar, iznela je nove detalje iz braka sa pevačem.

Ja sam vodila njegovu Fejsbuk stranicu. Devojke mu stalno šalju kao da je sladak, a ja im odgovaram. Ja nisam bila ljubomorna. On je imao slobodu, to je možda bila greška - izjavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam ljubomorna. Ja ću ga vezati za radijator. Ja sam bolesno ljubomorna. On je već rekao koga da obrišem sa svog Instagrama - nadovezala se Luna na KIju.
Jadni vi! - kratko je izjavila Slobina žena.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović, toliko su bili složni prošle noći, da su se čak zajedno provodili na rođendanu Divne DNK. Tamo su igrali igre na sreću, a u jednom trenutku Kija je pitala Slobu da li se seća koji je broj njene zgrade kako bi mogla da stavi žetone na taj broj, a Radanović je kao iz topa odgovorio. Kako je sve izgledalo, pogledajte u donjim video-klipovima.

PROČITAJTE: NEMOJ DA JE TRPIŠ VIŠE! Sloba se čuo sa majkom, ona nije mogla da sakrije koliko je KIVNA NA KIJU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'