AKTUELNO

Nije im drago zbog načina na koji je maneken predstavljen.

Jovan Mijalković ušao je u rijaliti "Zadruga" pre samo par nedelja, a već sinoć je nominovan za izbacivanje zbog najmanjeg broja glasova publike. Večeras su u studiju gostovali njegovi i prijatelji Nemanje Đerića Đeksona, kao i majka Jelene Golubović koja je direktno nominovana.

Foto: Printscreen Youtube

Kako se Jovan u rijalitiju nije pokazao kao svađalica, a neretko je i izbegavao da govori za stolom, Dušicu Jakovljević je zanimalo zašto je predstavljem samo kao "batana" Anđela Rankovića, tj. njegov najbolji drug, umesto da bude ličnost za sebe.

Foto: Printscreen Youtube

Jovan nije želeo da se previše drži Anđela jer je znao da on ima devojku. Mnoge nervira to što je on predstavljen kao batana, a on ima svoje ime i prezime. Ima iza sebe ogromnu karijeru, a u Indiji su tražili od njega da glumi u filmovima, njihov najpopularniji glumac je želeo da ga angažuje. Zato je ružno jer ga predstavljaju samo kao Anđelovog batanu - rekao je Jovanov drug Ivan Čeliković.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga su i Đeksonovi drugari prokomentarisali loše raspoloženje svog prijatelja, rekavši da ne veruju da je Mina Vrbaški uzrok za sve to.

Mislim da nije zbog Mine sve to. Može biti, ali sumnjam. Možda je ovo samo neka njegova taktika, ja mislim da će on ostati i da će se vratiti na staro - rekao je Nemanjin drug.

Foto: Printscreen Youtube

Na pitanja je odgovarala i majka Jelene Golubović, a o čemu su još razgovarali pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: L. B.

#Rijaliti Zadruga

'