AKTUELNO

Nova ukućanka im pomrsila konce!

Imitator Dejan Tasić Tasa kog je publika upoznala u šou-programu "Ja imam talenat" i igračica Anđela Lazić, novi su ukućani koji su ušli u "Zadrugu" prošle noći. Anđela je odmah pomrsila konce Slobi Radanoviću i Lunu Đogani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Igračica je, kao što je Pink.rs ranije pre svih pisao, igrala Radanoviću vreli ples u časi. Anđela mu je sa vrata rekla da se poznaju, a Radanović je rekao kako ne zna odakle. Kada ga je prisetila, Luna Đogani, Slobina devojka izjavila je sa osmehom na licu da je nova ukućanka došla da joj preotme Slobu.

U toku noći, dok su sedeli sa ostalim ukućanima u pabu i razgovarali, Luna Đogani i Sloba Radanović ušli su u svađu sa igračicom.

Foto: RTV Pink

Anđela, ajde sada da kažeš gde je to tebe Sloba kitio? On nema razloga da laže - rekla je Luna.
Ja sam rekla da stvari iz privatnog života neću da iznosim. Ja sam samo rekla da te znam sa jedne žurke, gde si ti mene kitio. Neću imenovati klubove u kojima radim. Nemam potrebe da lažem. Ja ne znam odakle to Saška zna - izjavila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: RTV Pink

Reci gde! Dosta si rekla, ajde od*ebi! U životu nisam okitio igračicu. Ja da sam te video, ja bih rekao da sam te video. Jesam ljubavi, kitIo sam te. Okitio sam te, 100 evra sam ti stavio u pi*ku - ironičan je bio Sloba.

PROČITAJTE: SLOBINA BIVŠA STIŽE U ZADRUGU? U rijaliti ulazi igračica kojoj je ON PLAĆAO DA PLEŠE U ČAŠI! (FOTO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'