AKTUELNO

Priznao je da mu se gadi.

Miljan Vračević i Sanja Stanković izdvojili su se u dnevnoj sobi od ostalih ukućana, a tom prilikom Miljan je otvorio dušu mlađanoj cimerki. Naime, on joj je govorio o tome kako izgleda posao vozača Hitne pomoći, kao i o svom odnosu sa kolegama.

Foto: Printscreen Youtube

Kod nas u bolnici se nikad nije desilo da neko jede meso, a neko pirinač. Uvek se znalo da kada se jede- jede se zajedno. Ovo ovde je strašno - iskren je bio Miljan.

On se osvrnuo i na higijenu u kući, pa je priznao i na kakve prizore je nailazio u toaletu. Takođe je otkrio i da je najgore stanje nalazio kada bi u toalet ulazio nakon Jelene Golubović.

Foto: Printscreen Youtube

Ostavi uložak pun krvi na podu. Sve iza nje ostane mokraća, polu mokraća- polu krv. Baci na pod prljave gaće, a samo ona ima gaće kao šatorsko krilo - ne skrivajući gađenje ispričao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja se zgorzila nakon njegovih opisa, pa je priznala i da je sama čula Jelenu kako moli Sašku Karan za vlažne maramice jer je mrzi da se tušira. Kako je čitav njihov razgovor izgledao možete pogledati u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'