AKTUELNO

Pokazala je da ume da bude oštra na jeziku.

Nikola Arsić je svojevremeno izjavio da je Andrijana Radonjić jedina osoba u Zadruzi sa kojom bi mogao da započne emotivnu vezu. Međutim, u toku ove večeri Nikoline ideje pokazale su se kao nemoguće, s obzirom na to da su počeli da se raspravljaju oko sitinica.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, svađa se dogodila u toku ove večeri kada  je Andrijana pobesnela zbog toga što je prosuo vodu koju je ona ostavila na šporetu kako bi spremila večeru. Ona je tom prilikom njemu skrenula pažnju da nije u redu da se tako ponaša, da bi nakon toga došlo do rasprave.

To što ste vi nervozni to je vaš problem! Ne znam šta si se istripovala i šta glumiš ludilo, ti nastavljaš a ja imam pravo da komentarišem. Mislio sam da neću morati da se svađam zbog vode, ali ima i toga. - rekao je Nikola u raspravi sa Andrijanom

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam tebi lepo rekla! To što si prosuo vodu koja je bila namenjena za spremanje večere, to mnogo govori o tebi. Ja sam ti to rekla samo zato što smatram da to nije ljudski i to je to. Nerviraju me tvoji postupci. - uzvratila je Andrijana ljutito zbog Nikolinog postupka.

Ovakva svađa između Andrijane i Nikole je mnogima privukla pažnju, s obzirom na to da Andrijana tokom svog boravka u rijalitiju gotovo da nije imala konflikte sa ostalim zadrugarima.

Pročitajte još: Anđelo rekao da je odbio SE*S sa Lunom, pa Sloba POLUDEO: Debilu jedan, izvini se!

Šta se zapravo desilo i da li su emocije prethodile ovakvom načinu razgovora procenite u nastavku video-klipa koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'