AKTUELNO

Došlo i do svađe između Miljana i Lepog Miće.

Pevačica Saška Karan i novinar Milan Milošević, nekada su zajedno svako jutro započinjali uz kafu, po čemu su bili prepoznatljivi. Puno vremena provodili su zajedno, imali iste stavove, delili koru hleba, a onda je sve preko noći puklo.

Foto: RTV Pink

Nakon toga, Saška je počela aktivno da se druži sa Jelenom Golubović. Sinoć su ukućani mogli da vide i snimak, kada su Kristina Kockar i Milan Milošević ogovarali Sašku i Jelenu, a na snimku je Milan izjavio kako ne može sebi da oprosti što se družio sa Saškom.

Foto: RTV Pink

Taj dan sam bio loše raspoložen. Povređen sam od strane Saške i više nikome ovde ne mogu da verujem. Podario sam nekome vreme 24 sata – rekao je Milan, po završetku snimka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja tebi nisam neko, ja sa Saška. Ako ti nisi dobar sa Jelenom, to ne znači da ja treba da budem loša sa njom – govorila je Saška.
Ti si imala isti stav o njoj, kao i ja. Ne smeta meni da se družiš sa Jelenom, ja tebe nikada nisam uvredio – nastavio je Milošević.

Foto: RTV Pink

Pevačica je govorila da ju je pogodila izjava koju je čula u snimku, ali i da protiv novinara nema ništa lično što bi mu zamerila. Saška je dodala da ne postoji šansa da se njih dvoje pomire. U celu priču umešao se i Miljan Vračević, koji je pevačici rekao kako se pre nekoliko dana svađala sa Lepim Mićom, a da sada sa njim razgovara.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Došlo je i do rasprave između Miće i Miljana, nakon čega se pevač popeo na sto, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Miljan Vračević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'