AKTUELNO

Pevačica u naletu rekla da želi da se uda za manekena!

U toku večeri došlo je do svađe između pevačice Teodore Džehverović i Miljana Vračevića. Njih dvoje ušli su u raspravu nakon Teodorine izjave da joj je karijera najbitnija, dok je Miljan govorio da je najbitnije prvo obezbediti ljubav i porodicu.

Foto: RTV Pink

Teodora, srećo, ja te mogu roditi. Nemoj to da mi govoriš. Ajde sad! Teodora, ja ti pričam kao detetu. To moraš da promeniš. Ako ti je stalo do nekoga, on će kroz odgovore sve da ti kaže – rekao je Miljan.

Foto: RTV Pink

Oni su se u toku svađe, dotakli i Teodorinih bivših momaka, što pevačici nije bilo drago. Ona je rekla kako dečka nikada nije prevarila, da je stalno ona raskidala svoje ljubavne veze, kao i da brak i veza za nju nisu ista stvar.

Prvo, imam 20 godina. Drugo, jesam karijerista. Krivite me! Moja majka je nesrećna zbog muškaraca, jer je ostavila školu. I danas plače zbog toga, što nije ispunjena – izjavila je pevačica.
Nađi mi pevača koji ima uspešnu vezu i karijeru. Daj mi tog pevača, koji je srećan?! Nema! Jesi li ti luda? Sve te zvezde dođu u hotel, popiju nekoliko pića, neku priču... sreće nema! Kuća je sreća, porodica! Ti na bini radiš, a u životu živiš. Koja je razlika između njega (Anđela) i Kristijana? – nastavio je Vračević.

Foto: RTV Pink

Teodora je se nakon ovoga dodatno iznervirala, a zatim je dodala da joj je bivši dečko stalno pravio probleme, iako je sve znao o njoj.

To se gutalo, gutalo, gutalo... možda ga nisam volela. Znači ja ne treba da budem zaljubljena? O čemu pričate? On će sve od mene da dobije, samo mu tražim razumevanje. Posle Save sam ušla sa Kristijanom – govorila je Teodora.

Miljan je u nastavku svađe sa ovom zadrugarkom, Teodori rekao kako ona voli da se inati i da u svom životu radi samo ono što njoj odgovara.

Foto: RTV Pink

Jel bi se udala za Anđela? – bez dlake na jeziku pitao je Miljan Teodoru.
Udala bih se za njega! Ja sam trojicu imala u svom životu, a pevačica sam. Mogla sam da ih imam milion. Ja sam htela da budem sa njim (bivšim dečkom). Nije bio srećan zbog moje sreće. Zbog moje karijere. Nije se radovao. Smorio se – branila se Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada od nje neće biti pevačica, može biti samo j*bačica! – dobacila je Maca.

Celu situaciju možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod ovog teksta, a takođe možete videti i šta je o Teodori i Anđelu rekla Dragica, dok ih je komentarisala u Rajskom vrtu.

Autor: S. K.

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'