AKTUELNO

Gledaoce Televizije Pink očekuje jedno od najuzbudljivijih večeri u "Zadruzi"!

Sreda je dan koji svi učesnici "Zadruge" tokom čitave nedelje s nestrpljenjem iščekuju, budući da se tog dana u njihovom velelepnom gradu održavaju spektakularne žurke na kojima ih zabavljaju poznati pevači s naše javne scene, što će i večeras biti slučaj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ove večeri će gosti učesnika "Zadruge" biti poznata pevačica Ljupka Stević, pobednik prve sezone "Pinkovih zvezda" Ivan Kurtić, kao i superfinalista najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima Pavle Dejanić!

Foto: TvPink Printscreen

Nema sumnje da će se zadrugari obradovati večerašnjoj žurki i pevačima koji će ih večeras zabavljati, dok će reakcija Slobe Radanovića zasigurno privući najveću pažnju, iz više razloga.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Promo

Naime, Sloba je tokom učešća u prvoj sezoni "Pinkovih zvezda" imao priliku da upozna Kurtića i Dejanića, sa kojim je i po završetku takmičenja nastavio da se druži, te nema sumnje da će se obradovati kada u diskoteci u okviru novoizgrađenog grada bude video draga i poznata lica.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, Sloba je letos imao javni sukob sa Ljupkom Stević, sa kojom je razmenio niz uvreda i prozivki, a da li će večeras doći do pomirenja pred kamerama Televizije Pink, ostaje da vidimo.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jedno je sigurno - milionski auditorijum Televizije Pink imaće priliku da uživa u jednoj od najuzbudljivijih večeri do sada, dok zadrugare očekuje fantastičan provod! Ne propustite još jednu spektakularnu žurku u "Zadruzi", koja je na programu Televizije Pink večeras posle 23h, odmah nakon emisije "DNK"!

Pink.rs

#Ivan Kurtić

#Ljupka Stević

#Pavle Dejanić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#Žurka

'