AKTUELNO

Imaju šansu da ponovo okuse izazove rijalitija.

Prvobitan broj ljudi koji se uselio u najgledaniji rijaliti "Zadrugu"  širom regiona je bio 37. Njih desetoro će imati priliku da se još jednom oprobaju u ovom rijalitiju.

Ako se Saša Ilić vrati u zadrugu, to će mu biti treći put, da li je ovo treća sreća saznaćemo večeras. Za njega možete glasati tako što ćete poslati broj 4 na 3113.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Miroslav Đorđević, poznati humorističar, takođe je dobio šansu da se vrati u Zadrugu. Za njega možete glasati tako što ćete poslati broj 29 na 3113.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Rada Kikić je izgubila svoje mesto u "Zadruzi" u duelu sa Anđelom Rankovićem. Bivša zadrugarka će se vratiti ako je izglasate tako što ćete posati broj 39 na 3113.

Foto: Pink.rs

Sandra Bajić MC Aleks, koja je nedavno napustila ZAdrugu računa na vaše glasove. Pošaljite broj 43 na 3113.

Foto: Printscreen Youtube

Dijana Hazirović, mlada Pinkova zvezda koja se u rijalitiju zadržala svega dve nedelje, ima šansu da po drugi put okuša svoju sreću. Pošaljite broj 45 na 3113.

Foto: Pink.rs

Andrijana Radonjić, mlada Pinkova zvezda je ostavila svoje drugarice u rijalitiju, možda je vreme da se vrati i pokuša da izgladi odnose između Zorane Stefanov i Sare Reljić. Za nju možete glasati tako što ćete poslati broj 14 na 3113.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Marko Zec, maneken iz Crne Gore, koji sebe često poistovećuje sa Mariom Kasasom je jedan od prvih učesnika koji je napustio ovaj rijaliti, a sada će dobiti priliku da se vrati tamo. Za njegov povratak pošaljite 26 na 3113.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dušan Zdravković, koji je bio u centru pažnje zbog Anđele Veštice ponovo će biti s njom ako pošaljete broj 17 na 3113.

Foto: Pink.rs

Njemu će se najviše obradovati Sara Reljić, a da li će Vladan Vojnović Vojke Đans ponovo biti u Zadruzi zavisi od vaših glasova - pošaljite broj 33 na 3113.

Foto: Ivan Vučićević

Andrej Saljnikov Young Palk dobio je još jednu šansu da se vrati u najgledaniji rijaliti - za njega pošaljite broj 34 na 3113.

Foto: Ivan Vučićević

Pročitajte još: NE MOŽE SAMA: Čim je Divni otišao muž ona se zagledala u ovog zadrugara? (VIDEO)

Autor: D. B. - V. T.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'