AKTUELNO

Malo o mužu, malo o dečku!

Kristina Kockar prošle noći u jednom momentu izjavila je da njen suprug Sloba Radanović i nema baš veliki nivo inteligencije kada je ljubav u pitanju. Nešto kasnije sa Banetom Čolakom i novom zadrugarkom Nenom Petrović, pričala je o svom dečku.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje zanimalo je kako bi Kija reagovala u slučaju da nakon svega u "Zadrugu" uđe i njen momak, posle čega je Kristina izjavila da to ne bi volela. Bilo je priče i o Slobi Radanoviću.

Foto: RTV Pink

Meni je to malo jadno, da on uđe ovde. On kao osoba nikada ne bi ušao. Nije u tom fazonu, nije iz te priče. Žao mi je što je uvučen u celu priču. Nemam pojma! Moja i njegova veza ne može da se poredi sa brakom sa Slobom. Andrija zna zašto sam ja ovde, a zašto sam pitaje njega - izjavila je Kristina, nakon čega postoji sumnja da je Kija možda došla po razvod kako bi mogla ponovo da se uda?!

Nenu Petrović i Baneta Čolaka zanimalo je i kako su se Sloba i Kija upoznali, na šta im je ona rekla da su iz istog grada i da je ona posle tri meseca primetila da Radanović ima veliki talenat za pevanje.

Foto: RTV Pink

Ni tada nisam bila za to, nekako mi je bilo prvo da završi fakultet... On je totalno bio običan momak - nastavila je Kija.

Foto: RTV Pink

U daljem toku razgovora pričali su o silikonima i grudima Kristine Kockar, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjem video-prilogu. Inače u jednom trenutku sa strane je sedela pevačica Snežana Mišković Viktorija, koja je sve ono što je čula prenela Slobi i Luni.

PROČITAJTE: NISU IZDRŽALI! RASKINULI LUNA I SLOBA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'