AKTUELNO

Pogledale su jedna drugu u oči, a potom rekle šta imaju.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruge" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je majke tri zadrugarke - Gordanu Džehverović, Indiru Reljić i Žaklinu Stefanov, čije ćerke ovih dana proživljavaju teške trenutke.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da poslednjih dana Sara Reljić i Zorana Stefanov žestoko ratuju, Dušica je zamolila njihove majke da prokomentarišu aktuelnosti iz najgledanijeg rijaltija.

- Kad je Zorana iritirana nečim, ona postaje jako glasna. Kada brani svoj stav, biće jako glasna. Takav joj je temperament i volim što je takva - započela je Zoranina mama svoje izlaganje, a potom se osvrnula na njen odnos sa Indirinom ćerkom Sarom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja to ne bih mnogo komentarisala, to je kao dvoje dece koji se svađaju u pesku... Danas se svađaju, sutra se vole. Vade iz konteksta reči jedna drugoj - rekla je Žaklina, a onda je komentar dala i Indira.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam šta bih vam rekla na to sve... Ni meni ništa nije jasno, iskreno rečeno - sažeta je bila Indira.

Dušica je upitala Žaklinu da li su razlog za Zoraninu netrpeljivost prema Sari njene simpatije prema Filipu Đukiću.

Foto: TvPink Printscreen

- Da je zaljubljena i da joj se dopada, bilo bi sasvim drugačije... Povukla bi se, tada je kao malo mače. Znam da nema nikakve emocije prema Filipu. Mislim da je to neka velika igra, a onda ne znam šta je iritira... A onda znam da mogu sjajno da funkcionišu, jer su različite osobe. Ja i Sarina mama smo bile u svakom momentu tu, ja za Saru, ona za Zoranu - rekla je ona i nastavila:

Indira i ja smo imale korektan odnos uvek. Sarina mama je stvarno tu uvek bila za Zoranu. U dečije razmirice se ne treba mešati... Njih dve su veoma zbunjene, nisu rijalti igrači.

D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'