AKTUELNO

Nekada su se odlično družili.

Saša rudar, sinoć je dobio najmanje glasova publike, zbog čega je izbačen iz "Zadruge". U intervju, koji je imao u studiju nakon izlaska, rekao je kako se totalno razočarao u Mikija Đuričića. Njih dvojica bili su prijatelji od prvog dana, međutim u poslednje vreme njihov odnos je zahladneo.

Foto: RTV Pink

Ovo prijateljstvo, krenulo je u lošem pravcu, kada je Miki Đuričić sugerisao Saletu, ranije u toku dana, da ako ispadne, pčelara stavi za novog vođu ove nedelje, zbog čega su ušli u raspravu i pokrenuli neke druge teme. Da se i Đuričić razočarao u rudara, govori i komentar koji je Miki u poverenju rekao Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: RTV Pink

Koga god da je stavio, boli me k*rac. Neću se buniti i da je Marka Miljkovića stavio. Ne možeš druže da nemaš stav, imaš stav, ali nećeš da se zameraš. Druže došao si ovde da sediš, ona je dobar dečko, žao mi ga - rekao je Miki košarkašu.

Šta je sve Saša rudar, ranije u toku noći, rekao voditeljki Dušici Jakovljević o Mikiju Đuričiću, pogledajte klikom na ovaj link! Inače, sinoć u toku sastanka, koji je bio nakon izbacivanja, povela se polemika oko Mikija i Saše. U jednom trenutku, Đuričić je napustio sastanak. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilozima koji su u nastavku teksta.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ISPUNIO ZADATAK: Drvo NOVČANO KAZNILO Janjuša! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Marko Janjušević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Saša Rudar

'